Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 20 april 2017, 05:20

Se vem som är mäktigast i Hållbarhetssverige! Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! Nu finns det nya numret av Aktuell Hållbarhet ute och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I det…


Se vem som är mäktigast i Hållbarhetssverige!

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

Nu finns det nya numret av Aktuell Hållbarhet ute och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I det här numret listar vi de 101 personer som satt störst avtryck i Hållbarhetssverige det senaste året. Intressant är att politikerna gjort comeback efter en tid med svagt avtryck i hållbarhetsfrågorna. Dessutom beskriver vi hur miljötillsyn sällan leder till krav och ofta genomförs som föranmälda besök. Två hållbarhetschefer får också debattera frågan om arbetsmiljö hör hemma under deras ansvarsområde.

I vårt byggtema beskriver vi utvecklingen mot energisnåla byggnader och hur svårt det blir att nå målet om nära-nollenergibyggnader.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.