tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 22 maj 2017, 09:13

Ekodebatten under lupp! Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! På onsdag kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du redan nu läsa tidningen digitalt. I det…


Daniel Boman

daniel.boman@aktuellhallbarhet.se


Ekodebatten under lupp!

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

På onsdag kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du redan nu läsa tidningen digitalt. I det här numret granskar vi argumenten som rasar i ekodebatten och undersöker om ekomålen i livsmedelsstrategin är rimliga. Intressant är att det har blivit dags att göra upp med den mångåriga konflikten mellan ekologiskt och konventionellt. Alla typer av hållbart jordbruk behövs. Dessutom beskriver vi hur Örebro lyckats kombinera naturskydd med byggboom och hur långt kvar det är till en fossiloberoende fordonsflotta. Två hållbarhetschefer får också debattera frågan om arbetsmiljö hör hemma under deras ansvarsområde.

I vårt organisationstema beskrivs hur företag nu organiserar hållbarhetsarbetet och bland annat använder sig av nätverk när hållbarhet integreras i hela verksamheten.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev