Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 16 november 2017, 12:47

Här är listan med Sveriges mest spännande hållbarhetsprofiler under 33 år. Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! Nu kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa…


Här är listan med Sveriges mest spännande hållbarhetsprofiler under 33 år.

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

Nu kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I numret utser vi traditionsenligt årets mest spännande unga hållbarhetsprofiler under 33 år. De entreprenörer, idealister, aktivister, teknik­nördar, ekonomer, biologer, jurister och ingenjörer som här presenteras nyttjar sina specifika kompetenser för att bidra till att lösa framtidens ­hållbarhetsutmaningar.

Tema för numret är energi och här granskar vi hur det egentligen går för den svenska energiomställningen. Investeringstakten ökar i förnybara energislag. Frågan är om vi nått fram  till den punkt där marknadskrafterna tagit över utvecklingen av hållbara energilösningar.

Det nya numret, som också är årets sista, går också igenom de viktigaste trenderna som kommer att prägla hållbarhetsproffsens arbete under 2018.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.