Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 19 mars 2018, 11:45

Han är mäktigast i Hållbarhetssverige! Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! Nu finns det nya numret av Aktuell Hållbarhet ute och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. För tionde året…


Han är mäktigast i Hållbarhetssverige!

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

Nu finns det nya numret av Aktuell Hållbarhet ute och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. För tionde året utser vi årets hållbarhetsmäktigaste (tidigare Miljöaktuellts miljömäktigaste-lista) och årets vinnare Per Bolund har bland annat varit en blåslampa på finansbranschen. Intressant att se i årets undersökning är även att de svenska miljöorganisationerna syns mindre än tidigare. Dessutom rapporterar vi om en urvattnad skogsutredning och miljöanpassad avloppsrening som slåss mot tvångsanslutning till kommunalt VA.

Med detta nummer får du ett verktyg för att inkludera kunderna i hållbarhetsarbetet och två experter på hållbarhetsredovisning debatterar om företag med 250 anställda verkligen ska omfattas av obligatorisk hållbarhetsredovisning.

Logga in med din e-postadress och lösenord. Om du har glömt ditt lösenord, skriv ett nytt så uppdateras det automatiskt.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.