Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute nu!

Publicerad: 30 januari 2018, 15:00

Har du rätt lön? Stor kartläggning av lönenivåer för olika hållbarhetsproffs. Nu kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I det nya numret berättar vi också…


Har du rätt lön? Stor kartläggning av lönenivåer för olika hållbarhetsproffs.

Nu kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I det nya numret berättar vi också mer om greenwashing och dess kusiner pink-, white-, red- och bluewashing. Vi berättar också om hur de FN:s hållbara utvecklingsmål driver innovation och skapar nya affärsmöjligheter.

Temat för årets första nummer är hållbar sjukvård och här kan du läsa om lösningar för att hantera läkemedlens miljöpåverkan, världens grönaste virtuella sjukhus och sjukvårdens ödesfråga – antibiotikaresistens.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.