Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 8 februari 2017, 09:44

Här är Sveriges hållbaraste landsting! Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! Nu finns det nya numret av Aktuell Hållbarhet ute och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I det här…


Här är Sveriges hållbaraste landsting!

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

Nu finns det nya numret av Aktuell Hållbarhet ute och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I det här numret rankar vi landstingens och regionernas hållbarhetsarbete för att se hur långt de har kommit. Dessutom beskriver vi hur hållbarhetsproffs allt oftare jobbar tillsammans med ekonomer och finansdirektörer, varför livsmedelsstrategin urvattnades  och ställer frågan om företag tredjepartsverifierar sin hållbarhetsredovisning.

I årets första nummer pekar vi även ut trenderna, frågorna och händelserna som ser ut att prägla hållbarhetsåret 2017. Missa inte vad du som hållbarhetsproffs måste ha koll på!

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Daniel Boman

daniel.boman@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.