Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Prime rekryterar hållbarhetskompetens

Publicerad: 28 oktober 2019, 07:54

Foto: Primegroup

Prime har nyligen rekryterat nya medarbetare från Samsung, Ikea och WWF för att stärka sitt erbjudande inom hållbarhetskommunikation.


Primes hållbarhetsteam består nu av 17 konsulter och PR-företaget berättar för tidningen Resumé att företaget rekryterar för att hållbarhetserbjudandet ska växa. Bland de senaste rekryteringarna finns Annachiara Torciano som senast hade titeln european head of Sustainability and corporate affairs på Samsung. På Prime kommer Annachiara att få en ledande roll som kundansvarig.

Ny i Primes hållbarhetsteam är också Therese Palmqvist, som senast kommer från Naturvårdsverket, och Charlotte Junghus från Better Shelter.
“Konsumenter, investerare och inte minst medarbetare ställer större krav på företagen idag, samtidigt som hållbarhetsfrågorna är mer akuta och komplexa. Vi hjälper våra kunder att navigera i detta, genom att knyta ihop hållbarhet, affär och kommunikation, och är otroligt glada att kunna rekrytera ännu fler experter, inklusive tidigare hållbarhetschefer till vårt team”, säger Jenny Lönn, chef för Primes hållbarhetsteam, till tidningen Resumé.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev