Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Repris: 14.00-14.45 Är det resenärerna som bestämmer när flyget ska bli fossilfritt?

Publicerad: 4 juli 2017, 11:28

Fossilfritt flygbränsle finns, men få flyger på det. Priset är för högt. Vem ska ändra på det – resenärerna, flygbranschen, politikerna eller producenterna? Your browser does not support iframes. Arrangör: Fly Green Fund och Swedavia…


Fossilfritt flygbränsle finns, men få flyger på det. Priset är för högt. Vem ska ändra på det – resenärerna, flygbranschen, politikerna eller producenterna?

Arrangör: Fly Green Fund och Swedavia

Livesändningar från Almedalen 2017

Under fyra dagar i Almedalen intar vi Gotlands Museum och dess sköna innergård och gör den till veckans viktigaste arena för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Aktuell Hållbarhet Arena är platsen för dig som vill nätverka, fördjupa dina kunskaper och lyssna på några av de viktigaste aktörerna för utveckling av miljö och hållbarhet.

Om du inte har möjlighet att vara på plats kan du se livesändningar och repriser från våra föreläsningar i Almedalen. Här får du lärorika och inspirerande seminarier och debatter där initierade experter och beslutsfattare diskuterar frågor som hållbarhetsmålen, energi, klimat, transport, stadsutveckling, hållbart byggande, kemikalier, vatten, livsmedel, krav och märkningar.

Gå direkt till livesändningen, samtliga repriser och program för Almedalen 2017

Följ #aktuellhallbarhet på Twitter.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.