Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Repris: 16.00-16.45 Går vägen mot framtiden i cirklar?

Publicerad: 3 juli 2017, 15:25

Ska vi minska miljöpåverkan måste det finnas ett återvinningstänk redan på konstruktionsbordet. Vi måste också hitta affärsmodeller som ger produkterna ett längre liv. Med 3D skrivare kan vi minska transportbehoven i en rad branscher, men…


Ämnen i artikeln:

Cirkulär Ekonomi

Ska vi minska miljöpåverkan måste det finnas ett återvinningstänk redan på konstruktionsbordet. Vi måste också hitta affärsmodeller som ger produkterna ett längre liv. Med 3D skrivare kan vi minska transportbehoven i en rad branscher, men hur får vi det att hända?

Om cirkulär ekonomi

Välkommen till ett samtal om it och cirkulär ekonomi.
Lisa Kirsebom leder samtalet med bland annat Daniel Antonsson, chef för HP Sveriges partnerorganisation och Inregos marknadschef, Fredrik Nilsson.

Arrangör
HP och Intel

Livesändningar från Almedalen 2017

Under fyra dagar i Almedalen intar vi Gotlands Museum och dess sköna innergård och gör den till veckans viktigaste arena för miljö- och hållbarhetsfrågor.
Aktuell Hållbarhet Arena är platsen för dig som vill nätverka, fördjupa dina kunskaper och lyssna på några av de viktigaste aktörerna för utveckling av miljö och hållbarhet.
Om du inte har möjlighet att vara på plats kan du se livesändningar och repriser från våra föreläsningar i Almedalen. Här får du lärorika och inspirerande seminarier och debatter där initierade experter och beslutsfattare diskuterar frågor som hållbarhetsmålen, energi, klimat, transport, stadsutveckling, hållbart byggande, kemikalier, vatten, livsmedel, krav och märkningar.

Gå direkt till livesändningen, samtliga repriser och program för Almedalen 2017

Följ #aktuellhallbarhet på Twitter.

Ämnen i artikeln:

Cirkulär Ekonomi

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.