måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Repris: Vart är miljö- och hållbarhetspolitiken på väg, miljöministern?

Publicerad: 5 juli 2016, 08:51

Your browser does not support iframes. 9.00-9.45 Vart är miljö- och hållbarhetspolitiken på väg, miljöministern? Ett seminarium som sätter fokus på dagens och morgondagens politik inom miljö och hållbarhetsområdet. Vi utreder hur de närmaste årens…


9.00-9.45 Vart är miljö- och hållbarhetspolitiken på väg, miljöministern?

Ett seminarium som sätter fokus på dagens och morgondagens politik inom miljö och hållbarhetsområdet. Vi utreder hur de närmaste årens miljöpolitik sannolikt utvecklas och hur det påverkar samhälle och näringsliv. På scenen möter du Sveriges nya miljöminister och miljöpolitiska företrädare från Sveriges riksdag samt landets främsta miljöpolitiska experter.
De 16 svenska miljökvalitetsmålen, 2030-agendan, grön skatteväxling, kemikalier, klimat, transporter, biologisk mångfald, vatten, social hållbarhet och näringslivets roll i hållbar samhällsutveckling är några av de angelägna frågeställningarna som diskuteras i detta seminarium som inleder aktiviteterna på Aktuell Hållbarhets Arena i Almedalen. Som åhörare får du en god överblick men även fördjupning inom de viktigaste frågorna.

Moderator:
Mikael Salo, chefredaktör, Aktuell Hållbarhet

Medverkande:
Karolina Skog, miljöminister (mp)
Matilda Ernkrans, miljötalesperson, Socialdemokraterna
Kristina Yngwe, miljötalesperson, Centerpartiet
Mattias Goldman, vd, Fores
Mikael Karlsson, forskare, KTH

Arrangör:
Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev