Klimat
Så ska Scandic minska matsvinnet
Publicerad: 24 juni 2013, 20:00
Genom att utbilda medarbetare, kontrollera inköp och hur mycket mat som läggs fram vid varje givet tillfälle samt informera gästerna på ett lättsamt och pedagogiskt sätt ska hotellkedjan Scandic reducera svinnet i frukostmatsalarna. Målet är en minskning…
Genom att utbilda medarbetare, kontrollera inköp och hur mycket mat som läggs fram vid varje givet tillfälle samt informera gästerna på ett lättsamt och pedagogiskt sätt ska hotellkedjan Scandic reducera svinnet i
Läs vidare –
starta din prenumeration.
Första 30 dagarna utan kostnad
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.