Klimat
Samarbete i livsmedelsbranschen ska minska matsvinnet
Publicerad: 20 maj 2019, 07:37
I flera europeiska länder har så kallade frivilliga överenskommelser i livsmedelsindustrin lett till kraftigt minskat matsvinn i livsmedelskedjan. Nu startar IVL Svenska Miljöinstitutet ett initiativ med ett stort antal myndigheter och livsmedelsföretag för att ta…
I flera europeiska länder har så kallade frivilliga överenskommelser i livsmedelsindustrin lett till kraftigt minskat matsvinn i livsmedelskedjan. Nu startar IVL Svenska Miljöinstitutet ett initiativ med ett stort antal myndigheter
Läs vidare –
starta din prenumeration.
Första 30 dagarna utan kostnad
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.