Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

SEI nummer två bland världens miljötankesmedjor

Publicerad: 10 februari 2014, 13:20

Stockholm Environment Institute klättrar på global ranking av världens miljötankesmedjor.


Ämnen i artikeln:

Johan KuylenstiernaStockholm Environment Institute

SEI placerar sig på en hedervärd andra plats bland miljötankesmedjorna på rankningen "Global Go To Think Tank Index". Det är fjärde året i rad som SEI klättrar på rankningen och tar sig i år från sjätte till andra plats. Indexet bedömer över 6500 globala tankesmedjor totalt. Bland tankesmejorna som SEI rankas tillsammans med finns 70 organisationer. Bakom initiativet står Pennsylvania Universitys The Think Tanks and Civil Society Program och det är sjunde gången som indexet släpps. På första plats bland miljötankesmedjorna placerade sig World Resources Institute.
– Jag är naturligtvis mycket glad över SEI:s rankning i detta index. Det är ett erkännande av den höga kvalitet på det arbete som utförts av alla kollegor i organisationen. En viktig del i vår framgång är vårt starka samarbete med hundratals vetenskapliga och politiska globala partners. Detta är inte något som vi skulle kunna åstadkomma på egen hand, säger SEI:s vd Johan Kuylenstierna.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.