Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Spanarna: Hållbarhetsfrågorna lös med sin totala frånvaro

Publicerad: 1 juli 2012, 20:16

Respects Almedals-team ger oss sina spaningar om söndagens flippar och floppar.


Miljöaktuellt låter Respects hållbarhetsexperter Rebeca Krus, Niclas Ihren, Bertil Rosquist, Johan Eliasson och Jens Olejak spana kring Almedalens mest spännande hållbarhetsfrågor.

Botkyrka kommun
Botkyrka kommun presenterade vid sitt seminarium sitt arbete för att gå från mångkultur till interkultur. Föredömligt nog stod de moderata och de socialdemokratiska kommunalråden sida vid sida med ett delat engagemang i frågan. Den etniska blandningen ses som grunden för tillväxt, utveckling och förutsättningen för skapandet av en hållbar framtid. Inspirerande!

Sverigedemokraternas partiledartal
Partiledare Jimmie Åkessons tal handlade om skrämsel och skam. Om hur mångkulturalismen omöjligt går att kombinera med en välfärdsstat. Om hoten mot det svenska folkhemmet och hembygden och värderingar som nu går förlorade som en följd av massinvandring. Hållbarhetsfrågorna lös med sin totala frånvaro. Nedslående!

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.