Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Stockholmsmässan får ny hållbarhetschef

Publicerad: 2 januari 2018, 08:27

Den 10:e januari tillträder Linda Elmén sin nya tjänst som hållbarhetschef på Stockholmsmässan.


Närmast kommer hon från Canon och en roll som Sustainability och Quality Manager.
– Jag har varit inom it-branschen i över 20 år och nu vill jag se en annan bransch och få nya utmaningar. Stockholmsmässan driver en helt annan typ av verksamhet än jag är van vid sedan tidigare, det är en fantastisk mötesplats, säger Linda Elmén till Aktuell Hållbarhet.

Inför kommande års hållbarhetsrapportering har Stockholmsmässan gjort en översyn av hållbarhetsarbetet och bland annat ökat fokus på systematiskt arbete och på uppföljning. Linda Elmén hoppas att hon kan bidra med en del nya perspektiv på området.
– Stockholmsmässan är ju en social mötesplats och jag tycker att man skulle kunna koppla hållbarhet lite bättre till kundnyttan och till de besökare som är där. Det är något jag skulle vilja utveckla. Sedan handlar det ju mycket om fastigheten och allt som finns där med uppvärmning, transporter, restauranger och avfallshantering. Men först måste jag sätta mig in i det arbetet som redan gjorts, säger hon.

Lina Rosengren

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.