Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Succé för Dagens Miljö 2005 och en strålande prognos för 2006

Publicerad: 30 December 2005, 14:46

Nu går Dagens Miljö in på sin fjärde årgång. Det pekar uppåt för tidningen. Rejält. Prenumeranterna blir fler och fler. Lösnummerförsäljningen har kommit igång. Annonsförsäljningen växer stadigt. Desssutom får vi höga betyg av läsarna. Och prognoserna för 2006 ser strålande ut.


Det är inte bara tidningen som går bra. Vårens konferens, Sustainability Day, som vi anordnar i samarbete med Näringslivets Miljöchefer ser redan nu ut att bli en stor succé. Planeringen pågår för fullt för en fantastisk heldag om hållbara affärer på Hotel Rival den 25 april 2006.

Vad ytterligare händer nästa år? Mer nyheter, bättre analyser, snabbare webb är några punkter på vår åtgärdslista. Dagens Miljö ska bli ännu nyttigare för dig som är intresserad av att hitta vinnande affärskoncept när klimatförändringar tilltar och kraven på etik och transparens blir starkare.

Den 20 januari utkommer det första numret i årgång fyra. En guide om mänskliga rättigheter, ett tema om miljöanpassade transporter och en stor intervju med Per Båtelson, Capio, står på programmet. Fram till dess kan du hänga med i nyhetsrapporteringen på vår webb.

VALTER BENGTSSON
Chefredaktör

Valter Bengtsson

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.