Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Svensk hållbarhetschef rankad på global chefslista

Publicerad: 22 januari 2013, 13:08

Tillsammans med megakända företagsledare som Richard Branson och Starbucks vd Howard Schultz har en svensk hållbarhetschef rankats på den globala listan”100 Top Thought Leaders in Trustworthy Business”.


Jon Röhne

jon.rohne@aktuellhallbarhet.se


Det är hamburgerkoncernen Max hållbarhetschef Pär Larshans som är rankad på den global listan över “pålitliga och innovativa” företagsledare. Det är den amerikanska Trust Across America som mäter företags pålitlighet som för tredje året tagit fram sin lista “100 Top Thought Leaders in Trustworthy Business” där man i år återfinner Pär Larshans, ansvarig för miljö och hållbarhetsfrågor på Max Hamburgerrestauranger.
– Det är otroligt hedrande att vara med på samma lista som dessa framgångsrika och respekterade män och kvinnor. Bakom utmärkelsen står ett familjeföretag som genomsyras av ledordet ansvar. Jag hoppas att Max arbete kan inspirera andra att på olika sätt bedriva ansvarsfullt företagande, säger han.

Max berättar i ett pressmeddelande att personerna på listan valdes ut baserat på deras förmåga att bidra till att skapa “pålitliga organisationer med stabila finanser, konservativ redovisning, affärsintegritet, transparens, hållbarhet samt bibehållandet av ett långsiktigt anseende.”

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev