Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Sveriges miljöbästa kommun – nytt nummer av tidningen Aktuell Hållbarhet ute!

Publicerad: 28 juni 2017, 04:27

Här är Sveriges miljöbästa kommun! Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu! I dag kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I vårt…


Här är Sveriges miljöbästa kommun!

Läs det nya numret av magasinet Aktuell Hållbarhet digitalt nu!

I dag kommer det nya numret av Aktuell Hållbarhet ut och som prenumerant kan du läsa tidningen digitalt. I vårt extra matiga sommarnummer utser vi traditionsenligt årets miljöbästa kommun. Årets vinnare fokuserar nu på livskvalitet för alla, vilket har gett en rejäl skjuts för hållbarhetsarbetet. Intressant att se i årets undersökning är även hur landets kommuner jobbar med Agenda 2030. Få har formulerat en egen strategi och många efterlyser nu en nationell handlingsplan. Dessutom går vi till botten med varför få företag inför hållbarhetsambitioner i sina högsta styrande dokument. Två miljöforskare får även debattera frågan om miljökraven på enskilda avlopp överdrivs.

Tema för numret är politik och tydligt är hur de traditionella rollerna för politiska makthavare och näringsliv har förskjutits. I flera frågor är det nu företagen som ställer de tuffaste kraven.

Trevlig läsning och hör gärna av dig till oss på Aktuell Hållbarhet om det är något du undrar över eller vill tipsa om, redaktion@aktuellhallbarhet.se.

Med vänlig hälsning
Redaktionen Aktuell Hållbarhet

Daniel Boman

daniel.boman@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.