Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Klimat

Teknik360 visar: Nätets galnaste ingenjörer

Publicerad: 5 Mars 2009, 10:13

Teknik360 letar rätt på de galnaste teknikklippen på Youtube. #18: Teknik slösas på bortskämda idioter(skrattvarning utfärdad)


”Everything is amazing right now and nobody´s happy”. Louis C.K förklararar hur det egentligen ligger till med tekniken i vår värld.

Det här är Youtube-klippet du inte vill missa. Louis C.K besöker Conan O´Brian och förklarar hur bortskämda vi är med teknik i dag. Monologen kan också betraktas som ett försvarstal och en hyllning till alla ingenjörer därute.

Saker vi ganska nyligen levde med, telefoner med nummerskiva och begränsad tillgång till kontanter, framstår i dag som rena stenåldern men istället för att glädja oss åt utvecklingen blir vi galna när internetanslutningen i flygplanet slutar att fungera.

Helt plötsligt är möjligheten att kolla Youtube-klipp under flygning en mänsklig rättighet ingen ska behöva vara utan. Vi glömmer helt bort att vi gör en resa på fem timmar som för bara en generation sedan tog evigheter och kostade människoliv.

"Just nu lever vi i en fantastisk, fantastisk värld och den slösas på den sopigaste generationen av bortskämda idioter", menar Louis C.K.

Kort sagt, galet kul.

Jonnie Wistrand

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.