Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Tre nya miljöproffs på Atkins

Publicerad: 14 december 2010, 09:31

Atkins Sverige expanderar och anställer tre nya miljöexperter.


Det är Christine Brådenmar, Charlotte Stenborg Larsson och Tina Almström Branting som går till Atkins Sverige för att förstärka företagets konsultutbud på miljöområdet.

Christine Brådenmark, Charlotte Stenborg Larsson och Tina Almström Branting.

Christine Brådenmark har tidigare arbetat med miljöfrågor i bygg- och infrastrukturprojekt samt med miljöutbildningar. Hon har också arbetat med strategiskt miljöarbete i företag och kommuner, klimatanpassningsfrågor och miljö- och hållbarhetsrevisioner. I grunden är Christine miljövetare med intriktning mot  utvecklingsfrågor och företagsekonomi.

Charlotte Stenborg Larsson
har en filosofie magisterexamen i miljövetenskap. Sedan 2005 har hon arbetat som miljökonsult och miljösamordnare i näringslivet. Charlotte har också lång erfarenhet från arbete med arbetsmiljöfrågor – bland annat har hon tagit fram riskanalyser, skapat skyddsronder samt varit utredare vid olyckor och tillbud.

Tina Almström Branting är i grunden toxikolog med kemiska ämnens påverkan på människors hälsa och miljön som expertområde. Tinas gedigna erfarenheter har gjort henne till en flitigt anlitad rådgivare i kemikaliefrågor. Utöver sina expertkunskaper inom kemi har Tina arbetat med revidering av ISO 14001, 9001 och OHSAS 18001. Hon är också kunnig inom området mljöanpassad upphandling.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.