Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Utse årets hållbara destination och vinn konferensbiljetter

Publicerad: 4 oktober 2018, 09:27

Vilken är egentligen Sveriegts mest hållbara destination? Och vilket är det mest hållbara eventet? Nu ska vinnarna koras. Var med och nominera dina favoriter.


Den 7:e November är det premiär konferensen Hållbar Besöksnäring 2018 – Aktuell Hållbarhets nya mötesplats för dig som strategiskt och praktiskt hanterar de stora och nya hållbarhetsutmaningar som besöksnäringen möter. På konferensen kommer priser att delas ut till Årets hållbara event och Årets hållbara destination. Nu kan du vara med och nominera dina favoriter.

Vi ber er att nominera brett och tänka i nya banor. Årets destination kan till exempel vara en kommun, en stad, en upplevelsepark eller en nationalpark. Här kan ett större företag prisas så väl som en offentligt finansierad verksamhet. Årets event kan till exempel vara en festival, ett idrottsevenemang eller mässa/konferens riktad till en specifik målgrupp i näringslivet. Vinnaren kan var ett företag, en kommun eller komma från det breda föreningslivet.

När nomineringarna kommerin kommer juryns uppgift vara att bedöma hur nominerade event och destinationer klara av att hantera:

- de miljö- och klimatfotavtryck som verksamheten leder till
- allt som rör social hållbarhet, både internt i organisation och externt i sin produkt
- utmaningen att skapa långsiktig ekonomisk hållbarhet
- hållbara krav i hela leverantörskedjan

Nomineringar vill Aktuell Hållbarhet få in senast den 15 oktober. Bland avsändarna till nomineringarna lottar vi två VIP-biljetter till konferensen den 7 november.

Anmäl din nominering här

Läs mer om konferensen Hållbar Besöksnäring

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.