Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Världsnamn till Sustainability Day på Cirkus den 12 april

Publicerad: 10 mars 2011, 08:53

På årets upplaga av Sustainability Day den 12 april kommer det att stå bland annat en president, chefsekonom, miljöminister samt en representant från världens mest hållbara bolag på scenen.


I april arrangerar Miljöaktuellt och Näringslivets miljöchefer för sjunde året i rad en heldagskonferens om hållbar affärsutveckling. Programmet i år är späckat av tunga internationella talare. Temat är "Resurser, råvaror och hållbar affärsutveckling".

Exempelvis kommer scenen att äntas av Jonathan Lash, president, World Resources Institute och Joshua Bishop, chefsekonomin på IUCN och Ton van Keken, vice president på InterfaceFlor som utnämnts till ett av världens mest hållbara företag.

På talarlistan står dessutom svenska miljöministern Andreas Carlgren och ett stort antal namnkunniga företagsledare, VD:ar, opinionsbildare, et cetera.

Ifjol lockades över 700 besökare till Cirkus i Stockholm. Årets konferens kommer sannolikt att attrahera ännu fler för parallellt med den stora konferensen arrangerar Miljöaktuellt tillsammans med Styrelseakademien och PWC ett mindre seminarium för ledningsgrupper och bolagsstyrelser. Fokus läggs på att diskutera vad hållbarhetsfrågorna har för affärsmässiga utmaningar och möjligheter – strategin för att möta framtiden på bästa sätt.

Läs mer om programmet och talarna här.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev