Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Zero Mission utökar personalen inom klimatkompensation

Publicerad: 16 september 2019, 09:34

Anna Wenell ska jobba med klimatkompensation.

Foto: Zeromission

Zero Mission har rekryterat Anna Wenell som ny klimatstrateg på Zero Mission. Orsaken till rekryteringen sägs vara det stora intresset för klimatberäkningar och klimatkompensation.


”Intresset för klimatberäkningar och klimatkompensationer är stort vilket märks på alla förfrågningar som kommer in till ZeroMission. För att kunna fortsätta bemöta kunder på ett personligt och professionellt sätt utökar bolaget antalet anställda”, skriver Zero Mission i en kommentar till rekryteringen.

Anna Wenell har tidigare jobbat i 19 år på energikoncernen Vattenfall och anses ha bred kunskap inom energiområdet. Senast kommer hon från en chefsposition inom Vattenfall Eldistribution och dessförinnan har hon bland annat varit projektledare på Vattenfall Vindkraft.
”Jag ser fram emot att få lära mer om klimatkompensation och om hur våra kunder arbetar med frågan samtidigt som jag hoppas att jag kan tillföra mycket utifrån mina tidigare erfarenheter”, säger Anna Wenell i en kommentar.

Zero Mission erbjuder klimatkompensation inom energi- och skogsprojekt.

Pernilla Strid

pernilla.strid@aktuellhallbarhet.se

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.