söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Livsmedel

09.00–09.45 Löser Foodtech och smart logistik livsmedelsbranschens hållbarhetsutmaningar?

Publicerad: 19 juni 2018, 10:37

Arrangör: Svenska Retursystem


Onsdag 09.00–09.45 Löser Foodtech och smart logistik livsmedelsbranschens hållbarhetsutmaningar? from Bonnier Business Media on Vimeo.

FN:s globala mål ska stimulera till handling inom områden som är avgörande för mänskligheten och planeten. Det handlar bland annat om att fördubbla jordbrukets produktivitet och halvera det globala matsvinnet. På seminariet får vi höra om några av de digitala och tekniska lösningar som driver livsmedelsindustrin mot ökad hållbarhet. Det handlar om allt från förarlösa fjärrstyrda ellastbilar och appar för minskat matsvinn, till att skapa transparens kring produkters hållbarhet. Det handlar också om smarta förpackningar, framtidens citylogistik, e-handel och fossilfri distribution. Men är branschen redo för dessa förändringar? Vilka krav ställs på branschens aktörer för att göra förändringarna möjliga?

Medverkande:

- Jonas Arnberg, vd, HUI
- Robert Falck, vd, Einride
- Tobias Åbonde, ansvarig konsumentrelationer, Bring
- Åsa Sandberg, Hållbarhets- och samhällskommunikatör, Coop
- Maria Svantemark, nordisk hållbarhetschef, Findus
- Anna Elgh, vd, Svenska Retursystem, moderator

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev