Livsmedel
Nya mätmetoder ska minska svinnet i livsmedelsindustrin
Publicerad: 11 februari 2021, 10:22
En ny handledning för grossister, mejeriindustri och fiskförädlingsindustri ska minska matsvinnet. Foto: Marcus Ericsson, Janerik Henriksson och Johan Nilsson TT
Nu ska det bli lättare för livsmedelsbranschen att systematiskt hantera matsvinn, genom en ny handledning för grossister, mejeriindustri och fiskförädlingsindustri.
IVL och Rise har i ett Resource-finansierat projekt tagit fram konkreta handledningar som kan hjälpa olika typer av livsmedelsföretag i arbetet med matsvinn.
Läs vidare –
starta din prenumeration.
Första 30 dagarna utan kostnad
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.