Livsmedel
Så blev matsvinn en prioriterad hållbarhetsfråga
Publicerad: 13 november 2019, 09:44
Mätning av hushållens matavfall och en ökad mediebevakning är två förklaringar till att matsvinn de senaste tio åren gått från att vara en ickefråga till att bli en central hållbarhetsfråga. Det konstaterar forskare från Linnéuniversitetet,…
Mätning av hushållens matavfall och en ökad mediebevakning är två förklaringar till att matsvinn de senaste tio åren gått från att vara en ickefråga till att bli en central hållbarhetsfråga.
Läs vidare –
starta din prenumeration.
Första 30 dagarna utan kostnad
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.