fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Livsmedel

Så blev matsvinn en prioriterad hållbarhetsfråga

Publicerad: 13 november 2019, 09:44

Mätning av hushållens matavfall och en ökad mediebevakning är två förklaringar till att matsvinn de senaste tio åren gått från att vara en ickefråga till att bli en central hållbarhetsfråga. Det konstaterar forskare från Linnéuniversitetet,…


Pernilla Strid

pernilla.strid@aktuellhallbarhet.se


Mätning av hushållens matavfall och en ökad mediebevakning är två förklaringar till att matsvinn de senaste tio åren gått från att vara en ickefråga till att bli en central hållbarhetsfråga.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev