Livsmedel
Stora möjligheter för livsmedelsföretag att hantera sitt eget matsvinn
Publicerad: 9 mars 2021, 10:23
Enligt Unep slängdes 931 miljoner ton mat under 2019. Foto: Astrid860/ Getty
Axfood har minskat sitt matsvinn till 1,26 procent. Digitalisering och automatisering uppges vara nyckeln till det effektiva arbetet.
Livsmedelsföretag har stora möjligheter att ta ansvar för sin del av problemet med matsvinn. Det visar bland annat Axfoods senaste hållbarhetsrapport där företaget berättar hur de minskat matsvinnet till 1,26
Läs vidare –
starta din prenumeration.
Första 30 dagarna utan kostnad
Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.