Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Miljöpolitik

Kopplingarna mellan biologisk mångfald och hälsa diskuteras när miljöministrar möts

Publicerad: 30 september 2020, 09:53

Ordentligt avstånd mellan deltagarna är vad som gäller när EU arrangerar ministermöten, som här från jordbruksministrarna första fysiska möte efter pandemin. Idag och i morgon är miljöministrarna på plats i Berlin.

Foto: eu.2020.de/Flickr

I dag och i morgon möts EU:s miljö- och klimatministrar i Berlin under ett informellt EU-miljöministermöte för att bland annat diskutera kopplingen mellan coronapandemin och biologisk mångfald, EU:s klimatmål till 2030 och EU:s bidrag för att genomföra Parisavtalet.


Miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) är i Berlin under två dagar för att delta i det informella ministermötet för miljö- och klimatfrågor. Mötet är det första fysiska mötet för

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.