Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Miljöpolitik

Magnus Ek (C) om oppositionens miljöbeslut: Miljöpartiet överdriver

Publicerad: 15 juni 2022, 09:30

Magnus Ek menar att det är överdrivet att tillkännagivandena från Centern och det högerkonservativa blocket kommer backa miljöarbetet. Men han är kritisk till Moderaternas uttalande om strandskyddet.

Foto: Centerpartiets pressbild

Centerpartiets miljötalesperson Magnus Ek svarar nu på kritiken och farhågorna från Maria Gardfjell (MP) om att oppositionen genom en rad tillkännagivanden till regeringen nu bäddar för en kraftig tillbakagång i miljöarbetet vid en eventuell borgerlig valseger.


Enligt miljö- och jordbruksutskottets första vice ordförande Maria Gardfjell (MP) kan det gå ”väldigt fort utför för miljön” vid en borgerlig valseger i höst, till följd av att C, SD,

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.