Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Miljöpolitik

Över hälften av kommunerna har ett systematiskt arbete för att minska klimatpåverkan från livsmedel

Publicerad: 17 maj 2022, 09:25

Foto: Anders Wiklund/TT

57 procent av kommunerna har ett systematiskt arbete för att minska klimatpåverkan från livsmedel i kommunernas matserveringar, till exempel på förskolor, skolor och äldreboenden. Det visar Aktuell Hållbarhets enkätundersökning Miljöbästa kommun som publiceras i sin helhet på torsdag.


Ämnen i artikeln:

Livsmedelsindustrin

23 procent, eller 68 kommuner, svarar nej på frågan om de har ett systematiskt arbete för att minska klimatpåverkan från livsmedel.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Livsmedelsindustrin

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.