Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Miljöpolitik

Så vill Naturskyddsföreningen öka det lokala engagemanget

Publicerad: 9 juni 2021, 08:59

Svenska Naturskyddsföreningen leds av Johanna Sandahl som är ordföranden och Karin Lexén som är generalsekreterare. Förra veckan hade föreningen digital riksstämma.

Foto: SNF

Naturskyddsföreningen ska förstärka sina regionala kanslier och stärka det lokala engagemanget och påverkansarbetet i hela landet. Det var ett av många beslut som klubbades igenom på riksstämman 2021.


För att möta upp ett växande engagemang för miljö- och klimatfrågor beslutade Naturskyddsföreningens medlemmar på den digitala riksstämman i förra veckan att öka stödet till det regionala och lokala arbetet.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.