Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.03.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Mobilitet

15.00–15.45 Hur kan åkeriföretagen bidra till jämställdhet och integration samtidigt som transporterna rullar på?

Publicerad: 19 Juni 2018, 10:47

Arrangör: Sveriges Åkeriföretag


Onsdag 15.00–15.45 Hur kan åkeriföretagen bidra till jämställdhet och integration samtidigt som transporterna rullar på? from Bonnier Business Media on Vimeo.

I framtiden bär alla tights, robotar jobbar för oss, AI är den perfekta säljaren och vi kan ägna oss åt roligare saker än att äta jobba sova dö. Men vi är inte där riktigt än. För den som inte är redo att satsa allt på en disruptiva startup och bli bitcoinmiljardär finns trygga anställningar.

50 000 förare vill svenska åkeriföretag anställa under de kommande 10 åren. Över hela klotet är situationen densamma. Vi har ställt oss frågan varför kidsen hellre vill bli YouTubers än förare – och kommit fram till att bilden av livet på vägen är helt fel, och att arbetet måste bli bättre.

Sveriges åkeriföretag kan bidra till bättre integration och ökad jämställdhet samtidigt som transporterna rullar på som vanligt. Låt oss berätta hur.

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.