onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mobilitet

15.00–15.45 Hur kan åkeriföretagen bidra till jämställdhet och integration samtidigt som transporterna rullar på?

Publicerad: 19 juni 2018, 10:47

Arrangör: Sveriges Åkeriföretag


Onsdag 15.00–15.45 Hur kan åkeriföretagen bidra till jämställdhet och integration samtidigt som transporterna rullar på? from Bonnier Business Media on Vimeo.

I framtiden bär alla tights, robotar jobbar för oss, AI är den perfekta säljaren och vi kan ägna oss åt roligare saker än att äta jobba sova dö. Men vi är inte där riktigt än. För den som inte är redo att satsa allt på en disruptiva startup och bli bitcoinmiljardär finns trygga anställningar.

50 000 förare vill svenska åkeriföretag anställa under de kommande 10 åren. Över hela klotet är situationen densamma. Vi har ställt oss frågan varför kidsen hellre vill bli YouTubers än förare – och kommit fram till att bilden av livet på vägen är helt fel, och att arbetet måste bli bättre.

Sveriges åkeriföretag kan bidra till bättre integration och ökad jämställdhet samtidigt som transporterna rullar på som vanligt. Låt oss berätta hur.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev