Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mobilitet

Analys: Etanol – världens största alternativ till bensin och diesel

Publicerad: 21 november 2019, 12:35

Det finn en mycket stor potential för att kostnadseffektivt minska transporternas utsläpp med etanol i Sverige och övriga världen. De negativa diskussionerna för några år sedan är definitivt på väg att vända och det är…


Det finn en mycket stor potential för att kostnadseffektivt minska transporternas utsläpp med etanol i Sverige och övriga världen. De negativa diskussionerna för några år sedan är definitivt på väg att vända och det är bara att konstatera att utan etanol, så kommer det att bli svårt att klara de utsläppsminskningar som är nödvändiga för att klara Parisavtalet. Men det krävs politisk vilja och effektiva styrmedel. Det skriver Alarik Sandrup Näringspolitisk chef på Lantmännen i en analys.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.