Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.03.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Mobilitet

Analys: Etanol – världens största alternativ till bensin och diesel

Publicerad: 21 November 2019, 12:35

Det finn en mycket stor potential för att kostnadseffektivt minska transporternas utsläpp med etanol i Sverige och övriga världen. De negativa diskussionerna för några år sedan är definitivt på väg att vända och det är…


Det finn en mycket stor potential för att kostnadseffektivt minska transporternas utsläpp med etanol i Sverige och övriga världen. De negativa diskussionerna för några år sedan är definitivt på väg att vända och det är bara att konstatera att utan etanol, så kommer det att bli svårt att klara de utsläppsminskningar som är nödvändiga för att klara Parisavtalet. Men det krävs politisk vilja och effektiva styrmedel. Det skriver Alarik Sandrup Näringspolitisk chef på Lantmännen i en analys.

Läs vidare –

Starta din prenumeration.

Endast 99 kr första månaden

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
Daglig omvärldsbevakning i din inkorg
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med alla våra digitala artiklar samt vår omvärldsbevakning för 4495 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.