Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mobilitet

Räntefria lån i Skottland till alla elbilsköpare

Publicerad: 23 september 2020, 09:26

Skottlands transport och infrastrukturminister, Michael Matheso, har tidigare lanserat räntefira lån till alla som köper en ny elbil. Från och med måndag gäller det även på begagnatmarknaden.

Elbilsköpare i Skottland erbjuds båden bonus och räntfria lån när de köper en elbil eller fordon med mycket låga utsläpp. Och det spelar ingen roll om den är ny eller begagnad.


Runt om i Europa övertrumfar länder varandra med frikostiga bonusar till den som köper en ny elbil eller vätgasbil. I det sammanhanget har Skottland valt en egen väg. Brittiska medborgare

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.