Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mobilitet

Repris: 15.00-15.45 Fossilfria transporter: Rappa på!

Publicerad: 4 juli 2017, 11:49

2030-sekretariatet presenterar indikatorerna för arbetet med att nå en fossiloberoende fordonsflotta till 2030, i linje med klimatlagen som nyligen antagits. Your browser does not support iframes. Påskynda arbetet med fossilfria transporter Därefter får ledande aktörer…


Ämnen i artikeln:

Hållbara Transporter

2030-sekretariatet presenterar indikatorerna för arbetet med att nå en fossiloberoende fordonsflotta till 2030, i linje med klimatlagen som nyligen antagits.

Påskynda arbetet med fossilfria transporter

Därefter får ledande aktörer inom Bilen, Bränslet och Beteendet ge sin främsta input till hur arbetet kan påskyndas – men får också själva bekänna färg: Hur hållbart är egentligen deras eget arbete? Slutligen antas en gemensam målbild för arbetet under resterande del av mandatperioden; vilka quick fix ser vi framför oss? Som inledning presenterar Aktuell Hållbarhet temaland och inriktning för Ekotransport-konferensen 2018.

Medverkande

Mattias Goldmann, vd, FORES
Björn Anderberg, redaktör, Aktuell Hållbarhet

Arrangör: 2030-Sekretariatet och Aktuell Hållbarhet

Livesändningar från Almedalen 2017

Under fyra dagar i Almedalen intar vi Gotlands Museum och dess sköna innergård och gör den till veckans viktigaste arena för miljö- och hållbarhetsfrågor.

Aktuell Hållbarhet Arena är platsen för dig som vill nätverka, fördjupa dina kunskaper och lyssna på några av de viktigaste aktörerna för utveckling av miljö och hållbarhet.

Om du inte har möjlighet att vara på plats kan du se livesändningar och repriser från våra föreläsningar i Almedalen. Här får du lärorika och inspirerande seminarier och debatter där initierade experter och beslutsfattare diskuterar frågor som hållbarhetsmålen, energi, klimat, transport, stadsutveckling, hållbart byggande, kemikalier, vatten, livsmedel, krav och märkningar.

Gå direkt till livesändningen, samtliga repriser och program för Almedalen 2017

Följ #aktuellhallbarhet på Twitter.

Ämnen i artikeln:

Hållbara Transporter

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.