tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbar rekrytering och annonsering

På Aktuell Hållbarhet Karriär är vår mission att se till att rätt person hamnar på rätt plats. Vi hjälper hållbarhetsproffsen att finna rätt arbetsgivare för nästa steg i karriären. Vi erbjuder rekryterande chefer möjlighet att komma i kontakt med erfarna och eftertraktade hållbarhetsproffs.

Genom att anlita oss och utlysa din tjänst genom våra kanaler når du som är arbetsgivare över 100 000 proffs och beslutsfattare inom miljö, hållbarhet och samhällsbyggnad.

Våra rekryteringstjänster

Detta ingår i din annons:

 • Upp till 30 dagars publicering av tjänsten på Aktuell Hållbarhet Karriär
 • Upp till 30 dagars publicering på aktuellhallbarhet.se och undersidor med journalistiskt material
 • Upp till fyra införanden i nyhetsbrevet Aktuell Hållbarhet Karriär (når varje vecka över 100 000 proffs och beslutsfattare inom miljö och hållbarhet)
 • Upp till fyra införanden i Aktuell Hållbarhets nyhetsbrev (når varje vecka över 100 000 proffs och beslutsfattare inom miljö och hållbarhet)
 • Totalt upp till 8 införanden i nyhetsbrev
 • Synlighet i sociala medier till våra följare på LinkedIn och Facebook

Pris: 19 800 kr exkl. moms per platsannons

Beställ din platsannons genom att skicka ett mail till karriar@aktuellhallbarhet.se. Bifoga länk till annonsen alternativt annonstexten i ett dokument samt er logga så publicerar vi inom 24h.

Vid kampanj: Uppge kampanjnamn vid bokning

Tillvalstjänster:

VIP placering
Prioriterad VIP-placering i all karriärkommunikation

 • Bästa placering i Karriärbrevet, Veckobrevet och överst bland lediga jobb samt på startsidan för Aktuell Hållbarhet
 • Publicering under fyra veckor i det dagliga omvärldsbevakningsbrevet Aktuell Hållbarhet Direkt, som går ut till betalande prenumeranter 
 • Profilering med logga

Tillvalspris: 3 000 kr exkl. moms

Banner Boost
Profilerande banner på nyhetswebben

 • Banner i formatet Outsider Sticky (syns längst till höger på alla sidor, format 250×600 px) med 1/4 av veckotrafiken (motsvarande 19 500 visningar)

Tillvalspris: 4 100 kr exkl. moms

Sociala Medier Boost
Sociala Medier kampanj på Facebook/LinkedIn/Instagram

 • Träffsäker digital annonsering i sociala medier. Vi skräddarsyr målgruppen utifrån tjänsten och med hjälp av vår målgruppsdata når vi också de som tidigare sökt liknande tjänster hos oss. Detta blir en helt unik målgrupp av relevanta jobbsökare som just nu är aktiva mot den typ av tjänster som ni rekryterar. Detta ger er jobbannons fyra gånger högre engagemang jämfört med standardannonsering. 

Tillvalspris: 8 000 kr exkl. moms

Employer Branding 
Sponsrad artikel med syfte att lyfta fram, skapa kännedom om och stärka ert varumärke som arbetsgivare.

 • Intervju med passande person hos er som landar i artikel om ca 2000 tecken och bilder
 • Publicering på Aktuell Hållbarhet med möjlighet till delning i sociala medier
 • Exponering med artikelpuff på aktuell hållbarhets webbsida i 3 månader
 • Platsannons på vår karriärsida

Pris: 29 900 kr exkl. moms

Search och Headhunting inom miljö och hållbarhet

Till Aktuell Hållbarhet Karriär kommer du som är arbetsgivare när du behöver tillsätta hållbarhetsproffs och chefer inom miljö, hållbarhet, samhällsbyggnad och CSR. Vår styrka är kombinationen av vårt stora nätverk bland miljö- och hållbarhetsproffsen och vårt kvalitativa arbetssätt. Vi kan med övertygelse påstå att våra rekryteringsspecialisters mångåriga erfarenhet i rekrytering av chefer, specialister och arbete inom HR samt ledarskap gör att vi skiljer, och höjer oss från mängden. Vårt kontaktnät inom miljö och hållbarhet är brett med stora kontaktytor.

Oslagbar räckvidd och erfarna rekryterare

Vår vision är att marknaden skall välja Aktuell Hållbarhet Rekryteringstjänster utifrån kvalitetskriterier. Vårt rekryteringsstöd gör skillnad vare sig det handlar om matchning av chefer och specialister eller HR-uppdrag och management audits.

Chefs- och specialistpositioner kräver mer från såväl uppdragsgivare som för den som genomför sökningen. Aktuell Hållbarhet Rekrytering är experter på tillsättning av marknadens mest kvalificerade chefer och specialister.

Tydlig och gedigen process

Våra rekryterare har lång erfarenhet att tillsätta chefs- och specialistpositioner åt en rad olika företag och organisationer, stora som små. Vi vet vad som krävs och ser till att få det rätt från början med vår gedigna och utarbetade process. Allt för att ni som kund skall få den mest lönsamma lösningen och kandidaten.

Vi åtar oss bara uppdrag vi vet att vi kan lösa och ser alltid till att samma konsult med rätt expertis håller i processen från start till mål. Vi ställer lika höga krav på våra kunder som på oss själva och våra kandidater. Alla måste veta och vara beredda på vad som krävs och vad man har att ta ställning till för att nå framgången vi garanterar.

Kund och kandidat i fokus

Hos oss står kund och kandidat i fokus. Vårt mål är att bidra och säkerställa våra kunders framgång. Resultatet blir alltid rätt person på rätt plats och framförallt i rätt tid. För oss är det viktigt att både kund och kandidat står i centrum. 

Pris: Offert anpassad för din rekrytering

Om vår samarbetspartner [i.o.h]

Sedan 1994 har vi erbjudit våra kunder tjänster inom bland annat organisationsutveckling, konflikthantering, ledarutveckling samt rekrytering. Hos oss arbetar idag 14 konsulter, vi har kontor i Linköping och Luleå men finns även i Stockholm, Malmö, Härnösand och Motala. Alla som arbetar hos oss har en lång erfarenhet av att utveckla ledare, medarbetare och organisationer. Våra kunder finns över hela landet och är jämnt fördelade mellan offentlig verksamhet och privata företag. Vi arbetar med allt från den lilla kommunen till det stora multinationella företaget. Vårt motto har alltid varit att arbeta nära tillsammans med våra kunder och samarbetet präglas av långvariga relationer.

Vi har under en period ägt rekryteringsföretaget Qsearch, där kärnverksamheten var rekrytering och search inom försäkring-, bank-, finanssektorn i Stockholm. De som arbetar som rekryteringskonsulter hos oss har en beteendevetenskaplig bakgrund samt har utbildning/licens för Hogans personlighetstester och Matrigma.

Varmt välkommen att kontakta oss!