söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Målgrupp

Aktuell Hållbarhet är nordens största och ledande kunskaps- och mediaföretag inom miljö, hållbarhet och CSR. Vår idé och vårt uppdrag är att förse näringsliv, offentlig förvaltning och organisationer med oberoende information, granskande journalistik,  debattforum, mötesplatser, verktyg, kunskap och inspiration. Det gör vi med ett brett utbud av nyhets- och analyskanaler, konferenser, utbildningar och karriärtjänster.

När det gäller att komma i kontakt beslutsfattare, proffs och specialister inom miljö och hållbarhet är vi oslagbara. Vi når målgruppen både djupt och brett i såväl privat som offentlig sektor. Oavsett om du är ute efter miljö- och hållbarhetschefer, ingenjörer, kommunikatörer, strateger, jurister, kemister och miljösamordnare eller specialister inom socialt ansvar och mänskliga rättigheter så är det hos hos du hittar dem.

Hållbarhetsproffsen

Proffs = personer som har utbildning, erfarenhet och jobbar uteslutande med hållbarhetsfrågor. Proffs är ofta beslutsförberedande, rådgivande och har till uppgift att mot bakgrund av fakta och kompetens ta fram underlag för strategiska beslut. Typexempel är yrkestitlarna miljö- och hållbarhetschefer, strateger, samordnare, utvecklare, handläggare, utredare och kommunikatörer etc.

Beslutsfattarna

Beslutsfattare = personer som fattar avgörande beslut i omställningen till ett hållbart samhälle. Det är personer som inte jobbar uteslutande med hållbarhetsfrågor men som har behov av att förstå hur hållbarhetsfrågorna påverkar kärnverksamhet och kan avgöra när de ska be proffset om beslutsunderlag. Typexempel är yrkestitlarna VD/CEO, affärsområdeschef, verksamhetschef, produkt- och affärsutvecklare, politiker, upphandlare etc.