Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rapporter

Välkommen till Aktuell Hållbarhets sida för nedladdningsbara dokument. Här hittar du rapporter, manualer, guider, handböcker, analyser och andra värdefulla hjälpmedel som kan hjälpa dig att fatta kloka beslut i omställningen till ett hållbart samhälle inom en stor variation av ämnesområden. Dokumenten är producerade av både externa aktörer och av oss på Aktuell Hållbarhet.

Kommunrankningen 2020

Kommunrankningen baseras på en enkät som skickats ut till alla Sveriges 290 kommuner, samt på data från ett flertal offentliga källor. Rapporten innehåller en analys av resultatet.

Mer om Kommunrankningen

Kommunrankningen 2019

Så jobbar kommunerna med miljöfrågan 2019. Kommunrankningen baseras dels på en enkät som skickats ut till alla Sveriges 290 kommuner, dels på data från ett flertal offentliga källor.

Mer om Kommunrankningen

Hållbarhetsrankning av börsbolag 2019

Med en ny unik rankningsmodell har 141 börsbolags hållbarhetsarbete kartlagts och värderats av Lunds universitet, Dagens industri och Aktuell Hållbarhet.

Mer om Hållbarhetsrankningen

Så mycket tjänar hållbarhetsproffsen 2019

Högst lön bland hållbarhetsproffsen har hållbarhetschefer inom den privata sektorn. I Aktuell Hållbarhets Karriärbarometer 2019 har vi studerat hållbarhetsproffessionens titlar och tagit fram lönestatistik och profiler för olika yrkesgrupper.

Mer om Karriärbarometern