Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Mångfald

Experten: Mångfald är inte en hjärtefråga, det handlar om företagets överlevnad

Publicerad: 12 juni 2020, 08:35

Suzan Hourieh Lindberg använder siffror, bland annat för att mäta kopplingen mellan perspektivtäthet och innovationstakt.

Foto: Mariana Bocoi

Med nya begrepp och perspektiv vill Suzan Hourieh Lindberg få företag att förstå nyttan med ökad mångfald i organisationen. För Aktuell Hållbarhet berättar hon om affärsnyttan med en inkluderande arbetsplats.


Covid 19-krisen sveper över världen och har blottat svenska myndigheters svaga inkluderings- och mångfaldsarbete när kommunikation till exempelvis nyanlända och minoritetsgrupper brustit. Samtidigt har banker och investerare insett att mångfald

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.