måndag29 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Mångfald

Vill du bidra till mångfald i vår bevakning?

Publicerad: 17 april 2023, 13:23

Aktuell Hållbarhet söker experter som kan ge perspektiv på hållbarhetsdebatten. Vill du vara med?

Foto: Kar-Tr

Aktuell Hållbarhet rapporterar om politik, utmaningar och möjligheter för samhälle och näringsliv i omställningen till en mer hållbar värld. Nu vill vi bredda vår intervju- och talarbank.

Ämnen i artikeln:

Social hållbarhetTeknik

Ylva Bergman

ylva.bergman@aktuellhallbarhet.se


För att skapa det bästa och mest relevanta innehållet vill vi ytterligare utöka representationen av experter i våra forum.

Syftet med denna lista är att hitta nya experter som är intresserade av att delta i samhällsdebatten, genom att bli intervjuade i tidning eller i scenprogram. Medarbetare på Aktuell Hållbarhet kommer att titta på listan när vi letar kompetenta personer som kan bidra med expertis kopplat till de frågor vi bevakar. Detta är också ett sätt för innehållsproducenter att hitta nya aktörer som inte ingår i vårt kontaktnät eller redan har synts medialt. Listan kommer endast att användas av journalister och projektledare i detta syfte.

Vi tar också kommentarer på aktuella nyheter och behöver då snabbt, ofta inom någon timme, komma i kontakt med relevanta personer. För andra artiklar, intervjuer eller scenprogram kan framförhållningen vara längre.

Frågebatteriet är framtaget i samarbete mer Perspetivo

Att anmäla sig till listan innebär inte att du automatiskt kommer att bli kontaktad, men vi är tacksamma över att med din hjälp kunna bredda vårt nätverk med fler intressanta och viktiga perspektiv!

Är du en av de som vill vara med?

Här kan du fylla i listan.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev