Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhetsarbete

ISO: Klimatfrågan måste in i varenda standard

Publicerad: 5 augusti 2020, 09:11

Inte bara klimat- och miljöstandarder utan även andra standarder måste integrera klimatfrågan, enligt den internationella standardiseringsorganisationen ISO.

Foto: iStock

Den internationella standardiseringsorganisationen ISO ger ut en klimatguide till standardiserare. Nu måste alla hjälpa till att lösa klimatfrågan anser organisationen - inte bara de som arbetar på klimatområdet.


Den internationella standardiseringsorganisationen ISO har gett ut en ny guide för alla som arbetar med standarder. Syftet med guiden är att se till att klimatfrågan kommer in i varenda standard

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.