söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhetsarbete

Max växer men pressar utsläppen per intjänad krona

Publicerad: 6 maj 2020, 09:07

Restaurang Max i Solna är del i ett företag som de senaste åren vuxit kraftigt samtidigt som utsläppen hela tiden har pressas tillbaka per intjänad krona. Foto: Janerik Henriksson TT

Först i världen med en klimatpositiv strategi och nära målet om hälften av måltiderna utan rött kött samt utsläpp som hela tiden har pressas tillbaka per intjänad krona. Max Burgers hållbarhetsrapport har presenterats.


Björn Anderberg

bjorn.anderberg@aktuellhallbarhet.se


Förra året ökade Max Burgers försäljningen av måltider utan rött kött till 41 procent, och närmar sig målet om 50 procent under år 2022. Vidare ökades andelen förnybart material i

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Just nu 49 kr för 3 månader

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under de första 3 månaderna.

Efter introduktionsperioden på 3 månader förnyas prenumerationen med 30% rabatt på ord.pris: 3 145 kr/år ex. moms och 12 månaders bindningstid och årlig förnyelse till ordinarie pris 4 495 kr. Säg upp prenumerationen när som helst, så avslutas den efter avtalad bindningstid.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev