Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhetsarbete

Miljöarbetet trotsar pandemin

Publicerad: 14 maj 2021, 07:20

Kommuner som kan sin Agenda 2030 lyfter hållbarhetsmål tre ”God hälsa och välbefinnande”. med delmålet 3.3 ”Bekämpa smittsamma sjukdomar”, när de beskriver sina insatser kopplade till pandemin.

Foto: UNDP och Jessica Gow

Kommunernas miljö- och hållbarhetsarbete har påverkats marginellt av den pågående pandemin. Det framgår av en enkät som genomfördes ”utan tävlan” i samband med årets kommunrankning. Där framgår också att en pandemi både kan ses som en kris och en möjlighet i kommunerna.


I samband med årets kommunrankning fanns det all anledning att undersöka vad pandemin ställt till med på kommunernas miljökontor och hur den påverkat hållbarhetsarbetet i stort. Mindre än vad man

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.