Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhetsarbete

Nödvändig utveckling för hållbarhetsarbetet – digitaliseringen öppnar upp och ställer nya krav

Digitalisering och ny teknik beskrivs inte bara som en möjlighet för hållbarhetsarbetet. Nu ser allt fler det som en nödvändig förutsättning för att utveckla arbetet. Läs hur det låter när hållbarhetschefens och digitaliseringschefens vägar korsas.
– I dag måste jag förhålla mig till ett nytt digitalt landskap där mycket av den fysiska världen har flyttat in i den digitala. Det påverkar helt klart möjligheterna till att tackla olika hållbarhetsutmaningar, säger Tyréns hållbarhetschef Per Löfgren

Publicerad: 6 maj 2021, 08:27

Daniel Boman

daniel.boman@aktuellhallbarhet.se

Utan digitaliseringen blir det svårt att nå hållbarhetsmålen. Det är utgångspunkten för Per Löfgren, hållbarhetschef på Tyréns, när han ska bidra till att utveckla teknik– och konsultbolagets hållbarhetsarbete. Där hållbarhetsambitionerna

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.